KATI JOHANSSON

RATSASTUKSENOHJAAJA

Olen Kati Johansson, tallin yrittäjä ja vastaan tallin kaikesta toiminnasta ja hevosten hyvinvoinnista. Koulutukseltani olen ratsastuksenohjaaja, pararatsastuksen ohjaaja ja myös I-tason valmentajakoulutuksen todistus löytyy takataskusta. Ratsastuksenopettajan opinnot aloitin syksyllä 2023. Olen intohimoinen uuden oppija ja omaan palavan halun kehittää itseäni niin ratsastajana kuin opettajanakin. Ennen oman tallin perustamista olen kerännyt kokemusta tuntienpidosta muutamissakin eri ratsastuskouluissa. Opettajana olen mielestäni sopivan vaativa ja huumorintajuinen. Erityisen lähellä sydäntäni on esteratsastus ja sen opettamien, sekä nuorten ratsastajien kasvattaminen tulevaisuuden urheilijoiksi. Tuntien ohella treenaan ja kilpailen opetushevosenakin toimivalla Niittykorven Hillalla.

JUHO LAHTINEN

MAATALOUSYRITTÄJÄ

Olen Juho Lahtinen, Katin avopuoliso ja Suortiaisen Tilan isäntä. Maatalouden lisäksi työskentelen päivätöissä rakennusalalla. Aiempaa hevostaustaa ei itseltäni löydy, vaan se puoli tuli Katin mukana ikään kuin kaupanpäälisinä. Hevospuolella vastuullani on lähinnä heinän viljely ja kuljettaminen hevosten turpien eteen. Vastuualuettani on lisäksi ratsastuskentän pohjan huoltotoimenpiteet sekä tilojen ja laitteiden kunnossapito. Edellä mainittujen lisäksi taivun jokaiseen mahdolliseen hommaan mikä täällä tilalla nyt ikinä sattuukaan tulemaan vastaan ja mikäli sen jälkeen jäljellä on vielä vapaa-aikaa, niin käytän sen mielelläni virkistäytymällä moottoreiden parissa.

NANA NYSTRÖM

TALLIAPULAINEN

Olen Nana Nyström ja minuun voit törmätä tallilla viikon jokaisena päivänä. Huolehdin Katin apukäsinä hevosten hyvinvoinnista, läpiratsastuksesta ja asiakaspalvelusta. Satunnaisesti saatan myös tuurata Katia tunninpidossa. Hevosia olen harrastanut pikkutytöstä saakka ja Suortiaisiin tulin alun perin Katin kesäapulaiseksi. Tila ja hevoset veivät minut kuitenkin nopeasti mukanaan ja muutin 2022 vuoden vaihteessa tilalle asumaan. Opiskelen parhaillaan hevoshierojaksi ja vapaa-ajalla treenaan ja kilpailen omalla hevosellani Ruulla sekä tallin Nosti-ponilla. Nähdään tallilla!